Parohia Stefan Voda
Site-ul oficial Parohia Stefan Voda, cu hramul Sfântul Ierarh Nicolae, din Protopopiatul Calarasi al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

COMUNICAT: ASTAZI S-A LANSAT SITE-UL OFICIAL AL PAROHIEI STEFAN VODA – PROTOPOPIATUL CALARASINoutati
15-02-2016 10:05
Astazi, 15 februarie, a fost lansat oficial site-ul web al Parohiei Stefan Voda, situata in Episcopia Sloboziei si Calarasilor, Protopopiatul Calarasi, cu binecuvantarea PS Parinte Vincentiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor.

Site-ul va conține informații despre funcționarea și organizarea bisericii Sfântul Ierarh Nicolae din Stefan Voda, programul slujbelor si alte informații despre oficierea slujbelor si din parohie.

In prezent se lucreaza la realizarea unui calendar ortodox, urmand sa fie adaugate alte pagini cu datele de contact și adresa bisericii, știri și articole etc.

Realizarea site-ului face parte dintr-un program amplu, destinat crearii Retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, elaborat de Sectorul Media al Eparhiei noastre, in parteneriat cu Asociatia Lacasuri Ortodoxe, prin serviciul specializat in realizarea de site-uri web, gazduire si alte servicii si software la comanda, NETCreator.

Site-ul a fost inclus deja in reteaua web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, informatiile publicate pe site-ul nostru fiind semnalate in sistemul informational amintit.

Parohia Stefan Voda

15.02.2016